Úvod / Články / Bvlgari - Omnia Crystalline
Tlačiť

Bvlgari - Omnia Crystalline

Omnia od parfuméra Alberta Morillasa je orientálno korenistá vôňa, ktorá v sebe skrýva rôzne gurmánske zložky ako čokoládu, bieli čaj či mandle. Spoločnosť Bvlgari predstavila pôvodný parfém Omnia v roku 2003.

Bvlgari - Omnia Crystalline

Omnia Crystalline bol na trh uvedený v roku 2005. O túto novú odnošu vône Omnia sa taktiež postaral parfumér Alberto Morillas. Medzi základnými zložkami nájdeme bambus, hrušku nashi, lotosový kvet a drevo stromu balza (juhoamerická drevina).
Je to veľmi čerstvá a ľahká vôňa. Hrušku ucítite už v úvode, ale vôbec nie je prisladká, ako by sa mohlo mnohým zdať. Nie je to taká tá tínedžerská ovocno-kvetová vôňa. Je to vôňa, ktorá má veľa charakteru. Keď po pár hodinách sladká vôňa parfému začína slabnúť, na jej pozadí sa začnú vyvíjať drevinové zložky, ktoré len umocňujú už spomínaný silný charakter tejto vône.
Omnia Crystalline sa celkovo dá hodnotiť ako veľmi čistá a osviežujúca vôňa s hlbokým pozadím prírodných ázijských drevín. Je to delikátna vôňa, vhodná napríklad pri rôznych formálnych spoločenských situáciách ako pracovné stretnutia, firemné večierky či návšteva divadla.
Výborne sa nosí počas leta a môže vyhovovať ako ženám tak i mužom. Flakón, tak ako je tomu napokon u všetkých parfémov z radu Omnia, zobrazuje dva do seba zapadajúce prstene, tento krát v prevedení diamantu.

Vybrané články

Yves Saint Laurent - Nu

Yves Saint Laurent - Nu

Parfém Nu vytvoril pre Yves Saint Laurent parfumér Tom Ford v roku 2001. Medzi jeho zložkami sú bergamot, biela orchidea,…

Yves Saint Laurent - Y

Yves Saint Laurent - Y

Y po prvý krát uviedol na trh Jean Amic v roku 1964. Y je prvé písmeno v názve Yves Saint Laurent a taktiež francúzske…

Yves Saint Laurent - Yvresse

Yves Saint Laurent - Yvresse

Tento parfém v roku 1993 vytvorila Sophia Grojsman a pôvodne bol na trh uvedený pod menom „Champagne“ – „Šampanské“.…

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Parfém Incanto Shine bol na trh uvedený v marci roku 2007. Vyšiel z dielne Karen Dubreuil a obsahuje zložky ananásu,…