Úvod / Články / Calvin Klein - CK IN2U Her & CK IN2U Him
Tlačiť

Calvin Klein - CK IN2U Her & CK IN2U Him

CK IN2U Her - pre ženy vytvorili Loc Dong and Carlos Benaïm. Him - pre mužov Bruno Jovanovic and Jean Marc Chaillan. Na trh boli tieto vône uvedené v roku 2007.

Calvin Klein - CK IN2U Her & CK IN2U Him

Her - pre ženy je tvorený zložkami ako ružový grapefruit, sicílsky bergamot, listy ríbezle, orchidea, biely kaktus, neónový jantár, vanilka a červený céder.
Je to veľmi zaujímavá vôňa ktorá v sebe spája prírodné a umelé elementy v absolútnej harmónii. CK IN2U Her vonia moderne ba priam futuristicky a pri tom veľmi prirodzene. Je to zmes čerstvých vôní citrusov a zaujímavej modernej vône neónového jantáru zasadenej na prírodnom podklade dreviny cédru. Taktiež orchidea neostáva nepovšimnutou, dodáva tomuto parfému jemnej kvetinovej sviežej ženskosti.
Him – pre mužov tvorí limetka, listy grapefruitu, hybrid pomaranču a mandarínky, kakaové zrná, nové korenie piment, ázijská bylina shiso, pižmo, biely céder a vetiver (tráva vetiveria zizainoides).
Him je poznateľne ťažšia a hlbšia vôňa. Viac prírodne orientovaná, nie je tam prítomný ten silný futuristický pocit ako je tomu u Her. Prevládajú v ňom vône dreva nad citrusom, korenistý element pimenta je tiež skôr jemný a nenápadný. Zato shiso vytvára veľmi zaujímavú ostrú až gurmánsku zložku tohto parfému. Je to rozhodne mužská vôňa, ktorá je veľmi príjemná, ľahko nositeľná a v neposlednom rade sexy.

Vybrané články

Yves Saint Laurent - Nu

Yves Saint Laurent - Nu

Parfém Nu vytvoril pre Yves Saint Laurent parfumér Tom Ford v roku 2001. Medzi jeho zložkami sú bergamot, biela orchidea,…

Yves Saint Laurent - Y

Yves Saint Laurent - Y

Y po prvý krát uviedol na trh Jean Amic v roku 1964. Y je prvé písmeno v názve Yves Saint Laurent a taktiež francúzske…

Yves Saint Laurent - Yvresse

Yves Saint Laurent - Yvresse

Tento parfém v roku 1993 vytvorila Sophia Grojsman a pôvodne bol na trh uvedený pod menom „Champagne“ – „Šampanské“.…

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Parfém Incanto Shine bol na trh uvedený v marci roku 2007. Vyšiel z dielne Karen Dubreuil a obsahuje zložky ananásu,…