Úvod / Články / Calvin Klein - Euphoria
Tlačiť

Calvin Klein - Euphoria

Calvin Klein Euphoria bola vytvorená v roku 2005. Pod jej vznikom sú podpísaný traja parfuméri Dominique Ropion, Carlos Benaim and Loc Dong. V roku 2006 vyhrala cenu Fifi Award – cena udeľovaná The Fragrance Foundation -medzinárodnou neziskovou vzdelávacou organizáciou v parfémovom priemysle.

Calvin Klein - Euphoria

Medzi zložkami tohto parfému nájdeme granátové jablko,  ovocie tomel, kvet lotosu, kvet champaca - večne zelená drevina rastúca v južnej Ázii, čiernu orchideu, tekutý jantár, čiernu fialku a mahagónové drevo.
Nástup tejto vône je sladko ovocný  s prevládajúcimi tónmi granátového jablka a tomela. Zmyselné kvetné zložky sa prejavia akonáhle táto ovocná vôňa začne ustupovať do pozadia. Euphoria je silná a prenikavá vôňa, vhodná pre milovníkov sladkých parfémov. Vydrží dlhšie než sme bežne zvyknutý u parfémov, takže sa kľudne môže stať že ju ucítite i na druhý deň ráno.
Avšak čo je pre niektorých zmyselná a vášnivá vôňa, môže byť iným priťažká. A preto, ak máte radi sladké no nie príliš  ťažké vône, určite by ste si obľúbili mladšiu verziu tohto parfému Euphoria Blossom.

Vybrané články

Yves Saint Laurent - Nu

Yves Saint Laurent - Nu

Parfém Nu vytvoril pre Yves Saint Laurent parfumér Tom Ford v roku 2001. Medzi jeho zložkami sú bergamot, biela orchidea,…

Yves Saint Laurent - Y

Yves Saint Laurent - Y

Y po prvý krát uviedol na trh Jean Amic v roku 1964. Y je prvé písmeno v názve Yves Saint Laurent a taktiež francúzske…

Yves Saint Laurent - Yvresse

Yves Saint Laurent - Yvresse

Tento parfém v roku 1993 vytvorila Sophia Grojsman a pôvodne bol na trh uvedený pod menom „Champagne“ – „Šampanské“.…

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Parfém Incanto Shine bol na trh uvedený v marci roku 2007. Vyšiel z dielne Karen Dubreuil a obsahuje zložky ananásu,…