Úvod / Články / Christian Dior - Dior Homme
Tlačiť

Christian Dior - Dior Homme

Dior Homme je štvrtá vôňa od Christian Dior uvedená na trh pod vedením nového dizajnového riaditeľa pre mužské vône Hedi Slimane. Túto vôňu vytvoril parfumér Olivier Polge a medzi jej zložky patrí šalvia, bergamot, levanduľa, taliansky iris, kakao, ambra, tráva vetiver (vetiveria zizanioides), ázijská kvetina pačuli, koža a kardamon.

Christian Dior - Dior Homme

Ako možno usúdiť už s pohľadu na všetky kvetné zložky parfému, Dior Homme patrí medzi sladké mužské vône. Nie je však ani prisladký ani prehnane cítiť kvetmi. Predstavuje úžasnú harmóniu jemnosti všetkých tých nádherne delikátnych vôní.
V úvode sa vám predstaví šalviou a levanduľou, k nim sa pomaly pridá bergamot a ambra. Jemný podtón kože, ktorý sa vyvinie časom, je príjemným doplnkom levandule. Kakao dodáva vôni Dior Homme jej unikátny charakter a tvorí srdce tohto parfému. Hĺbku a akúsi tajomnosť k tomu, prináša ambra.
Dior Homme je veľmi elegantná mužská vôňa. Vynikajúco sa hodí na intímne momenty, romantickú večeru či návštevu divadla s priateľkou. Je to citlivá vôňa romantikov a mužov, ktorý majú dostatočné sebavedomie na to, aby uprednostnili túto, pre mužské parfémy netradične sladkú vôňu.

Vybrané články

Yves Saint Laurent - Nu

Yves Saint Laurent - Nu

Parfém Nu vytvoril pre Yves Saint Laurent parfumér Tom Ford v roku 2001. Medzi jeho zložkami sú bergamot, biela orchidea,…

Yves Saint Laurent - Y

Yves Saint Laurent - Y

Y po prvý krát uviedol na trh Jean Amic v roku 1964. Y je prvé písmeno v názve Yves Saint Laurent a taktiež francúzske…

Yves Saint Laurent - Yvresse

Yves Saint Laurent - Yvresse

Tento parfém v roku 1993 vytvorila Sophia Grojsman a pôvodne bol na trh uvedený pod menom „Champagne“ – „Šampanské“.…

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Parfém Incanto Shine bol na trh uvedený v marci roku 2007. Vyšiel z dielne Karen Dubreuil a obsahuje zložky ananásu,…