Úvod / Články / Christian Dior - Pure Poison
Tlačiť

Christian Dior - Pure Poison

Pure Poison bol na trh uvedený v roku 2004, skoro 20 rokov po prvom Poison, ktoré uzrelo svetlo sveta v roku 1985. Vytvorili ho traja parfuméri Carlos Benaïm, Dominique Ropion a Olivier Polge. Medzi zložkami nájdeme jazmín, sladký pomaranč, bergamot, mandarínku, kvety pomarančovníku, kvet gardénie, santalové drevo, musk a biele pižmo(ambra).

Christian Dior - Pure Poison

Pure Poison bol vytvorený pre súčasnú veľmi citlivú a všímavú modernú generáciu. Pritom si však zachováva pôvodný koncept originálnej vône Poison. 
Predstaví sa, ako je to pre radu Poison typické, silným sladkým nástupom. Tento krát s prímesou citrusov a zelených prírodných zložiek parfému. Táto vôňa sa pomaly usadí, zjemní a dá priestor čerstvým, sviežim kvetným zložkám obsiahnutým v parféme. A ako je tomu u všetkých predchodcov i Pure Poison je postavený na drevno-orientálnom základe santalového drievka.
Pure Poison je jemná a delikátna vôňa, ktorá však nestráca počas dňa na svojej intenzite.Udrží sa na vašej pokožke pokojne aj celý deň až do večera.

Vybrané články

Yves Saint Laurent - Nu

Yves Saint Laurent - Nu

Parfém Nu vytvoril pre Yves Saint Laurent parfumér Tom Ford v roku 2001. Medzi jeho zložkami sú bergamot, biela orchidea,…

Yves Saint Laurent - Y

Yves Saint Laurent - Y

Y po prvý krát uviedol na trh Jean Amic v roku 1964. Y je prvé písmeno v názve Yves Saint Laurent a taktiež francúzske…

Yves Saint Laurent - Yvresse

Yves Saint Laurent - Yvresse

Tento parfém v roku 1993 vytvorila Sophia Grojsman a pôvodne bol na trh uvedený pod menom „Champagne“ – „Šampanské“.…

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Parfém Incanto Shine bol na trh uvedený v marci roku 2007. Vyšiel z dielne Karen Dubreuil a obsahuje zložky ananásu,…