Úvod / Články / Givenchy - Very Irresistible for him
Tlačiť

Givenchy - Very Irresistible for him

Very Irresistible je neuveriteľná 22-há mužská vôňa uvedená na trh touto značkou. Je, samozrejme, mužským protejškom ženského originálu tejto vône vytvorenej v roku 2003. Za zrodom tejto mužskej verzie stojí parfumér Pierre Wargnye. Medzi zložkami nájdeme šupky grepfruitu, mätu, sezamové semiačka, moka kávu, drevo lieskového orechu a Virginský céder.

Givenchy - Very Irresistible for him

Irresistible v preklade znamená neodolateľný. A presne toto sa tvorcovia tohto parfému pri jeho tvorbe snažili zachytiť. Spočiatku vôňou Verry Irresistible prevažuje mäta a citrus, pričom moka nie je dominantnou. Zato však dodáva tomuto parfému na charaktere. Je to vskutku veľmi zmyselná a svieža kombinácia. Dá sa povedať že tvorcovia vône Verry Irresistible vstavili všetko na zeleno-drevno-orechový základ. A sú to práve zložky orechov a sezamových semiačok, ktoré sú dosť neobvyklé v parfémovom priemysle. Táto inovácia sa však  Givenchy očividne vydarila a priniesla veľký úspech.
Very Irresistible je veľmi elegantná vôňa, ktorá je plná charizmy a extravagancie. Ako je tomu u všetkých Givenchy parfémov, tak i Verry Irresistible nie je výnimkou a pýši sa typickým Givenchy podpisom - snúbením sa francúzskeho šarmu s americkou ležérnosťou.

Vybrané články

Yves Saint Laurent - Nu

Yves Saint Laurent - Nu

Parfém Nu vytvoril pre Yves Saint Laurent parfumér Tom Ford v roku 2001. Medzi jeho zložkami sú bergamot, biela orchidea,…

Yves Saint Laurent - Y

Yves Saint Laurent - Y

Y po prvý krát uviedol na trh Jean Amic v roku 1964. Y je prvé písmeno v názve Yves Saint Laurent a taktiež francúzske…

Yves Saint Laurent - Yvresse

Yves Saint Laurent - Yvresse

Tento parfém v roku 1993 vytvorila Sophia Grojsman a pôvodne bol na trh uvedený pod menom „Champagne“ – „Šampanské“.…

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Parfém Incanto Shine bol na trh uvedený v marci roku 2007. Vyšiel z dielne Karen Dubreuil a obsahuje zložky ananásu,…