Úvod / Články / Gucci Pour Homme II
Tlačiť

Gucci Pour Homme II

Parfém Gucci Pour Homme II vyšiel z dielne Karine Dubreuil. Obsahuje bergamot, listy fialky, škoricu, pimento, čierny čaj, myrhovník, tabakové listy, biele pižmo a drevo olivovníka.

Gucci Pour Homme II

Tento parfém sa vám predstaví veľmi osviežujúcou vôňou fialiek a brgamotu. Po tej pomaly nastúpi škorivovo-pimentový element, ktorý tvorí srdce parfému. Základ tejto vône je postavený na jemne sladkej vôni pižma, príjemných tónov tabakového listu a drevných zložiek. Drevo olivovníka má jemne sladkastý nádych. To pôsobí ako príjemná obmena v drevných zložkách parfému, ktoré sú väčšinou zastúpené ťažšími orientálnymi vôňami.
Gucci Pour Homme II je jemná a decentne ľahká vôňa. Pôsobí ležérne a príjemne sa nosí. Je to vôňa, pri ktorej si predstavíte vietor vo vlasoch a seba ako sedíte v kabriolete uháňajúcom nekonečnou diaľnicou počas teplého letného dňa. Je to jednoduchá pritom však veľmi zaujímavá až fascinujúca vôňa. Gucci Pour Homme II bez pochyby zaujme široké spektru ľudí.

Vybrané články

Yves Saint Laurent - Nu

Yves Saint Laurent - Nu

Parfém Nu vytvoril pre Yves Saint Laurent parfumér Tom Ford v roku 2001. Medzi jeho zložkami sú bergamot, biela orchidea,…

Yves Saint Laurent - Y

Yves Saint Laurent - Y

Y po prvý krát uviedol na trh Jean Amic v roku 1964. Y je prvé písmeno v názve Yves Saint Laurent a taktiež francúzske…

Yves Saint Laurent - Yvresse

Yves Saint Laurent - Yvresse

Tento parfém v roku 1993 vytvorila Sophia Grojsman a pôvodne bol na trh uvedený pod menom „Champagne“ – „Šampanské“.…

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Salvatore Ferragamo – Incanto Shine

Parfém Incanto Shine bol na trh uvedený v marci roku 2007. Vyšiel z dielne Karen Dubreuil a obsahuje zložky ananásu,…